Vælg den rigtige højstol

Hvordan vælger man den rigtige højstol?antilop-hj-stol-med-sikkerhedssele__0168182_PE322024_S4

Når barnet skal til at spise med ved bordet, er det vigtigt at man får købt sig en fornuftig højstol. Der findes desværre et hav af dem og det kan være noget at en kamp, at vælge den rigtige.

Der er flere ting, som spiller ind i købsbeslutningen, det er blandt andet prisen for stolen, materialet den er lavet i og funktionaliteten. Man kan hvis man vil købe en dyr stokke stol, som mange køber fordi barnet kan bruge det over en længere periode, end for eksempel den højstol man kan købe i IKEA. Prisen er selvfølgelig sat ud fra det faktum at stokke er et kendt varemærke, som skal tjene til dagen og vejen.

Kan en billig højstol være lige så god?

Ja det mener vi helt bestemt den kan, der er selvfølgelig delte meninger om hvorvidt en billige højstol fra IKEA er kvalitetsmæssig lige så god som en dyr stokke stol. Fordelen ved den billige version fra IKEA, er at den nem at have med på ture, der kan tilkøbes et lille bord som sættes fast på stolen, så barnet kan have maden der. Også er den faktisk ret svært at ødelægge. Skulle uheldet være ude, jamen så er den faktisk så billige, at man blot kan købe en ny.

Hvorfor så vælge en dyr højstol?

Det er helt og holdent op til forældrene, hvilken stol de helst vil købe. Fordelen ved en dyrere højstol, er uden tvivl holdbarheden og at barnet kan bruge stolen, helt op til 3 års alderen. Det er bestemt også de bedste kvaliteter ved mange dyre højstole, ulemperne er dog at de typisk er svære at have med på ture eller ferier, de fylder simpelthen for meget i et bagagerum.

Hvad skal jeg vælge?

Hvis du godt kan lide ikke at bekymre dig om plads i bilen, at højstolen skulle gå i stykker eller lignende, så skal du tage en billig højstol. Er du derimod mere kvalitetsorienteret, så skal du vælge en højstol som f.eks stokke.